Gorinchem, Marinus Spronklaan 57 Bedrijfsruimte, Kantoor, Werken en Wonen, Winkelruimte

Dit object maakt onderdeel uit van het buurtwinkelcentrum in de Haarwijk. Dit kleinschalig winkelcentrum kenmerkt zich door een mix van gebruikers met een diversiteit aan detailhandel waaronder een Ambachtelijke bakkerij (leer-/werkbedrijf voor mensen met een verstandelijke handicap), fietsenzaak Bike Totaal, een computerwinkel en Van ’t Wout Hoorstoestellen. De gezonde mix van bedrijven maakt de locatie als zodanig goed te noemen.

Object winkel-/kantoorruimte begane grond totaal circa 115 m² + 1e verdieping kantoor 25.7 m².
•Bovenwoning, 2 woonlagen + zolder, woonoppervlakte circa 120.9 m²
•Frontbreedte 6 m breed x 19 m diep

Het object dat thans voor de verkoop wordt aangeboden omvat een kantoorruimte met diverse vergaderzalen, keuken, kantine, toiletgroep en archiefruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping is nog een kantoorruimte aanwezig thans in gebruik als computer leslokaal met deur naar het dakterras.

De entree naar woongedeelte is gelegen in de hal van het kantoor-/winkelpand. De bovenwoning heeft twee bouwlagen + een zolderberging. De woning heeft op de eerste verdieping een overloop, woonkamer, toilet, badkamer met douche en wastafel, keuken en aangrenzend riant dakterras. Middels een vast trap bereikt men de tweede verdieping met een overloop, een wasruimte en een
drietal slaapkamers. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Neem contact op
Bestemming:
Bedrijfsruimte, Kantoor, Werken en Wonen, Winkelruimte
    Koopprijs:
    € 197.500,-- k.k.
    Oppervlakte:
    ca 138 m²